Momo’s met kippengehakt

Kookgerei
Bakpapier (1), Deegrol (1), Uitsteekvormpje (1)
Gluten , Mosterd , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Een perfecte barbecue vraagt om perfecte timing. Ontdek alle tips & tricks!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de bloem met het bakpoeder en met 2/3 van het water. Kneed tot een glad deeg en voeg indien nodig de rest van het water toe. Dek het deeg af met plasticfolie en laat rusten.
-
Pel de ui en de look en snipper fijn. Snipper de koriander fijn.
-
Roer de ui, look en koriander door het gehakt. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Rol het deeg heel dun uit. Steek er cirkels uit met de uitsteekvorm. Leg telkens een eetlepel gehakt in het midden van een deegcirkel.
-
Vouw het deeg als een gordijn rondom naar het midden. Pak de bovenkant vast en draai wat aan.
-
Leg de momo’s op bakpapier in een stoommandje of op een geperforeerde plaat. Laat 15 min stomen in het stoommandje of in een steamer.
-
Serveer met ketjap en/of chilisaus. Werk af met geroosterde sesamzaadjes.