Allergenen

Gluten , Mosterd , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de bloem met het bakpoeder en met 2/3 van het water. Kneed tot een glad deeg en voeg indien nodig de rest van het water toe. Dek het deeg af met plasticfolie en laat rusten.

  2. Pel de ui en de look en snipper fijn. Snipper de koriander fijn.

  3. Roer de ui, look en koriander door het gehakt. Kruid met zwarte peper en zout.

  4. Rol het deeg heel dun uit. Steek er cirkels uit met de uitsteekvorm. Leg telkens een eetlepel gehakt in het midden van een deegcirkel.

  5. Vouw het deeg als een gordijn rondom naar het midden. Pak de bovenkant vast en draai wat aan.

  6. Leg de momo’s op bakpapier in een stoommandje of op een geperforeerde plaat. Laat 15 min stomen in het stoommandje of in een steamer.

  7. Serveer met ketjap en/of chilisaus. Werk af met geroosterde sesamzaadjes.