Noedelsoep met champignons, gember en lente-uitjes

4Wild/Gevogelte30minPrint
Ingrediƫnten
  • 1 verpakking noedels
  • 250 g verse champignons
  • 8 lente-uitjes
  • 1 zakje jasmijnrijst
  • 50 g verse gember
  • 1 000 ml gevogeltebouillon
Recept

1. Reinig de champignons en snij in fijne plakjes.
2. Reinig de lente-uitjes en snij in fijne ringen. Spoel ze kort en laat uitlekken.
3. Schil de gember en snij in fijne plakken.
4. Breng de gevogeltebouillon aan de kook. Voeg de gember, lente-ui en champignons toe. Laat 5 minuten zachtjes koken. Kruid met peper en zout. Hou warm op een zacht vuur tot gebruik.
5. Kook de noedels gaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet ze af en laat uitlekken. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
6. Serveer de noedels in diepe kommen en overgiet met de warme bouillon. Geef de rijst er in een apart kommetje bij.

< naar recepten