Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de champignons en snij in fijne plakjes.
-
Reinig de lente-uitjes en snij in fijne ringen. Spoel ze kort en laat uitlekken.
-
Schil de gember en snij in fijne plakken.
-
Breng de gevogeltebouillon aan de kook. Voeg de gember, lente-ui en champignons toe. Laat 5 minuten zachtjes koken. Kruid met peper en zout. Hou warm op een zacht vuur tot gebruik.
-
Kook de noedels gaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet ze af en laat uitlekken. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
-
Serveer de noedels in diepe kommen en overgiet met de warme bouillon. Geef de rijst er in een apart kommetje bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven