Selder , Eieren , Gluten , noten , Pindanoten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en snipper de ui en look fijn. Verwarm de olie in een pan en stoof de uisnippers zacht.
-
Verkruimel het volkorenbrood boven een kom en voeg de uien met olie eraan toe.
-
Maal de noten niet al te fijn, er mag nog wat structuur in zitten. Voeg samen met de look, eieren, gemalen kaas, droge kruiden en specerijen bij het brood.
-
Snipper de verse kruiden fijn, doe bij het mengsel en kruid met zout. Kneed met je handen tot een samenhangend geheel. Breng verder op smaak.
-
Laat 15 min rusten.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Rol tot een dikke worst en schik op een bakplaat bekleed met bakpapier.
-
Bak goudbruin in 30 à 40 min in de voorverwarmde oven.
-
Saus: doe de veenbessen, suiker, kaneel en steranijs in een pot, giet de fond erover en voeg Grand Marnier toe
-
Roer door elkaar en zet op het vuur. Breng aan de kook en laat 10 min sudderen onder regelmatig roeren tot de saus indikt. Verwijder de kaneelstokjes en steranijs.
-
Snij de notenroast in plakken en serveer met de cranberrysaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven