Ontbijtpizza met pancetta en ei

Ontbijtpizza met pancetta en ei

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.

  2. 10f2a420698a1f4106a6be40315321665878a58e2cbcb34152a4b09ec8c7b46e.jpg

    Rol het deeg met het bakpapier uit en leg op een bakplaat. Prik het deeg in met een vork.

  3. 8722f3d812d8d85853462b4404a479fa25c639a383384fe137939ea9ecd473d5.jpg

    Snij de lente-uitjes fijn en hou apart.

  4. 25f147636c99ca80c0093232e5727ba83dfc1c4ce843e9e2f40600aaf2624b5a.jpg

    Strooi de gemalen kaas over de pizza. Kruid met peper en zout.

  5. cfd8949784ba358f0276e7f4c611d769e81b6656c9423fa32385c58c07abb67c.jpg

    Snij de mozzarella in stukjes.

  6. a4c2461b9463da59d0909c2b6f5ef0ec1e548b371ac9ecc1b4cacb008a452df9.jpg

    Verdeel de pancetta over de pizza en verbrokkel de mozzarella erover.

  7. e9de84a5cba5f44309cc49ffecf87f268485ef74e4059956d1bdff9569025756.jpg

    Breek de eitjes erover en kruid met peper, zout en salie.

  8. Zet de pizza 12 min in de voorverwarmde oven.

  9. Snipper de platte peterselie fijn.

  10. 9e15bb5f9733cab6e7ae5ef120349fdb6c3b78b9e2d5c4fedf55ba8c61f33bdf.jpg

    Haal de gebakken pizza uit de oven en werk af met de peterselie, rucola en lente-ui.

  11. Snij in stukken en druppel er nog wat olijfolie over.