Orejas de Carnaval

Orejas de Carnaval

carnavalsoren

Allergenen

Eieren , Gluten , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de bloem met het bakpoeder. Meng de eieren met de smout, hazelnootdrink en Ricard. Voeg toe aan de droge massa.

  2. Was de citroen en rasp de schil. Voeg de rasp van de citroen toe aan het deeg.

  3. Kneed het deeg gedurende ± 10 min. Het is een redelijk nat deeg, dus het kan wat kleven. Laat het deeg 2 u rusten in de koelkast.

  4. Meng de bloemsuiker met het kaneelpoeder.

  5. Steek kleine stukjes deeg af en rol deze zo plat mogelijk uit, gebruik extra bloem om je tafel te bebloemen. Je hoeft geen mooie rondjes te bekomen.

  6. Frituur de lapjes deeg op 180°C. Bestrooi direct rijkelijk met de kaneelsuiker. Serveer lauw.