Pasta met venkelworstjes, courgette en tomaatjes

Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de tomaatjes in het water voor de pasta. Verwarm het water en laat de tomaatjes erin zitten tot hun velletjes springen. Haal daarna uit het hete water.
-
Pel en plet de look. Verwarm wat olie in de pan en stoof de look aan.
-
Pel de ui en snij in stukjes. Spoel de courgette, snij in eerst in plakken en daarna in stukjes. Bak de ui- en courgetteblokjes in de hete olijfolie. Kruid goed met peper en zout. Giet er wat kookvocht bij.
-
Snij de venkelworstjes middendoor en schraap het vlees van het vel. Hak het vlees fijn en voeg toe aan de groenten.
-
Doe de pasta in het hete water en kook 9 min.
-
Verwijder de velletjes van de tomaatjes en doe de tomaatjes bij het vlees en de groenten. Duw de tomaatjes een beetje plat.
-
Pluk enkele basilicumblaadjes en snipper fijn.
-
Giet de pasta al dente af en voeg 2 pollepels vocht bij de groenten in de saus.
-
Rasp goed wat parmezaan over de saus en laat al mengend wat smelten.
-
Doe de pasta erbij en meng verder.
-
Verdeel de pasta over de borden en werk af met een blaadje basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven