Pastasaté met Spar dips

Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , noten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Een perfecte barbecue vraagt om perfecte timing. Ontdek alle tips & tricks!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de kippenhaasjes in stukken van 2 cm. Leg in een ovenschotel en bestrooi met kippenkruiden. Roer 2 el zonnebloemolie erdoor. Bak 20 min in de voorverwarmde oven. Verhoog de temperatuur naar 200°C, roer door en laat nog 15 min bakken.
-
Kook de verschillende pasta’s gaar in licht gezouten water volgens de bereidingstijd op de verpakking. Giet af, spoel met koud water en besprenkel met wat olie.
-
Giet de bolletjes mozzarella af.
-
Maak prikkers met afwisselend de kippenballetjes, kerstomaten, mozzarella, farfalle en een olijf. Eindig met een opgevouwen stukje antipasto en een blaadje basilicum.
-
Maak een tweede reeks prikkers met de gebakken kip, kerstomaten, mozzarella, de tortelloni en een olijf. Eindig met een opgevouwen stukje antipasto en een blaadje basilicum.
-
Serveer de satés met groene pesto en tomatentapenade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven