Allergenen

Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , noten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 31bf23c8e8363168f0ab4673480300102931023f13df8aa6d8b11f8b1ecf6499.jpg

    Snij de kippenhaasjes in stukken van 2 cm. Leg in een ovenschotel en bestrooi met kippenkruiden. Roer 2 el zonnebloemolie erdoor. Bak 20 min in de voorverwarmde oven. Verhoog de temperatuur naar 200°C, roer door en laat nog 15 min bakken.

  3. Kook de verschillende pasta’s gaar in licht gezouten water volgens de bereidingstijd op de verpakking. Giet af, spoel met koud water en besprenkel met wat olie.

  4. Giet de bolletjes mozzarella af.

  5. d5d753fdad945239519c20719555737ed44875e9aa373b10cb9127712ff6ce89.jpg f373676526e332defcf5a8bf2e4ad4cacf99599bc712b7881b1eea332ef3b0e5.jpg 7ab8c8bb8254b92130fdb77abbfdfb4a3dde55b898529b6ab84b4183b8a8b404.jpg 3f786fbe94914e4e905c1480b95714d316021fb2e867141a1e7b5ebbeb628309.jpg 940aa277279ead8408b126906324a9ee9bf77e06672002f0b48aa7c2bdeb8194.jpg

    Maak prikkers met afwisselend de kippenballetjes, kerstomaten, mozzarella, farfalle en een olijf. Eindig met een opgevouwen stukje antipasto en een blaadje basilicum.

  6. c705416bf1b21784344a9a2686cd7fb54c0e00aca1ae3b9a274610701ef807fc.jpg 09928c29a5c753c30875cc45fdd53645e67c026713c1c37662d7b74a9fa77bb3.jpg 4c1e9aecbc9665693078cde6ee155ede81907cd4771f030334d1c4cb846d31b0.jpg 74daca76253f3de84fac49b597753fa7c648603922f5460ccea8bf5bbafb869c.jpg b70a6399a57f53862760979e3ee3b7907e74e3d1930ae96b59d2543322a1405d.jpg 5b28640f21c9434d749652b82cd9c193c710bd589da1faa8eb154f62563088ee.jpg 6495a29ca907e07d6814529b1f5a74cc0a7d47c7f10ad56a32d25a324cbd8ea6.jpg

    Maak een tweede reeks prikkers met de gebakken kip, kerstomaten, mozzarella, de tortelloni en een olijf. Eindig met een opgevouwen stukje antipasto en een blaadje basilicum.

  7. 161f4b5009972cc0ffecc3f141682bc7a5840f916ebbb6e3fb1f40660922b102.jpg 20e9a66f75db9c4fc0b9304722c52590200b60ed9ad73e2798aae15a870d97c9.jpg 4a8f123b5a52a36fdc4398249bf40389d404278e0830bf85c5ed81aced4961e3.jpg

    Serveer de satés met groene pesto en tomatentapenade.