Allergenen
Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de noten fijn.
-
Klop de boter met de suiker en ahornsiroop los. Voeg eerst de eieren, daarna de bloem en als laatste de gehakte noten toe.
-
Stort uit op bakpapier in een bakvorm en zorg dat het deeg 1 à 2 cm hoog is.
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Bak ± 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Laat afkoelen en snij in repen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven