Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk , noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verkruimel de madeleines. Hak de notenmix fijn en voeg toe aan de madeleinekruimels. Meng de bloemsuiker en de mascarpone onder de verkruimelde koekjes.

  2. Bekleed een ronde vorm met plasticfolie. Druk de madeleinemengeling goed aan in de vorm.

  3. Schik hier en daar een laag amandelbroodkoekjes in je vorm. Druk alles goed aan en laat wat hard worden in de koelkast.

  4. Klop de eiwitten luchtig en voeg de suiker toe. Blijf kloppen tot je een meringue bekomt.

  5. Haal de taart uit de vorm en verwijder de plasticfolie. Besmeer de volledige taart met de meringue.

  6. Smelt de 2 soorten chocolade en sprenkel deze willekeurig over de taart.

  7. Werk de taart af met stukjes gekonfijte kersen.