Eieren , Gluten , Lactose , Melk , noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verkruimel de madeleines. Hak de notenmix fijn en voeg toe aan de madeleinekruimels. Meng de bloemsuiker en de mascarpone onder de verkruimelde koekjes.
-
Bekleed een ronde vorm met plasticfolie. Druk de madeleinemengeling goed aan in de vorm.
-
Schik hier en daar een laag amandelbroodkoekjes in je vorm. Druk alles goed aan en laat wat hard worden in de koelkast.
-
Klop de eiwitten luchtig en voeg de suiker toe. Blijf kloppen tot je een meringue bekomt.
-
Haal de taart uit de vorm en verwijder de plasticfolie. Besmeer de volledige taart met de meringue.
-
Smelt de 2 soorten chocolade en sprenkel deze willekeurig over de taart.
-
Werk de taart af met stukjes gekonfijte kersen.