Quesadilla’s met bonenpuree

Quesadilla’s met bonenpuree

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Pel de rode ui en snij in partjes. Schik met de paprikareepjes in een ovenschaal, bestrooi met peper en zout en rooster gaar.

  3. Bonenpuree

    Pel de ui en look en snipper alles fijn. Hak de jalapeños fijn.

  4. Verwarm een scheut olie in een pot en laat de ui fruiten op een laag vuur tot hij zacht is. Voeg look, jalapeños en oregano toe.

  5. Laat de bonen uitlekken en voeg toe. Overgiet met 150 ml water en verkruimel het bouillonblokje erover. Breng aan de kook en laat 5 min verder pruttelen.

  6. Stamp de bonen tot een grove puree en breng op smaak met limoensap, gerookt paprikapoeder, peper en zout.

  7. Bestrijk 4 wraps met bonenpuree. Verdeel de geroosterde groenten en maïs over ½ van de wraps, bestrooi met geraspte kaas en vouw de tortilla’s dicht tot halve manen.

  8. Schik ze op een bakplaat bekleed met bakpapier, leg een vel bakpapier erover en zet een bakplaat erbovenop. Druk zacht aan.

  9. Bak 15 min in de voorverwarmde oven tot de kaas gaat smelten.

  10. Serveer met tacosalsa, guacamole en zure room.