Allergenen

Selder. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat de tomatenblokjes uitlekken in een fijne zeef.

  2. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de pitjes met een lepel. Snij het vruchtvlees in fijne blokjes. Bestrooi rijkelijk met zout en laat 10 min uitlekken in een zeef.

  3. Pel de ui en snipper fijn. Pel de look en pers fijn.

  4. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de groene chilipeper en puntpaprika en snipper alles fijn.

  5. Snij de selder in fijne blokjes.

  6. Bak de ui en look glazig in wat olijfolie. Roer de paprika, chilipeper en selder erdoor. Bestrooi met de suiker.

  7. Voeg de uitgelekte tomatenblokjes, worcestersaus en ciderazijn toe. Laat 5 min rustig koken.

  8. Snij de augurk fijn.

  9. Spoel de komkommer af onder koud stromend water en laat uitlekken op keukenpapier. Roer met de augurken door de relish. Kruid met zout.