Romige bloemkoolsoep met toast garnaal

Schaaldieren , Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij de roosjes van de bloemkool. Schil de steel en snij in stukjes.
-
Verhit wat boter in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de bloemkool toe en blus met de groentebouillon. Laat 20 min sudderen onder deksel. Voeg de laatste 5 min de room toe.
-
Mix de soep fijn en kruid met zwarte peper en zout.
-
Halveer 2 sneden tramezzinibrood in de lengte en bak goudbruin in gezouten boter. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Kook de eieren 8 min hard. Laat afkoelen en pel. Prak fijn met een vork. Roer de garnalen erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Beleg de toastjes met grijze garnaal en ei en serveer op de rand van elk bord soep. Werk af met waterkers en zwarte peper.