Romige bloemkoolsoep met toast garnaal

Romige bloemkoolsoep met toast garnaal

Allergenen

Schaaldieren , Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snipper fijn. Snij de roosjes van de bloemkool. Schil de steel en snij in stukjes.

  2. Verhit wat boter in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de bloemkool toe en blus met de groentebouillon. Laat 20 min sudderen onder deksel. Voeg de laatste 5 min de room toe.

  3. Mix de soep fijn en kruid met zwarte peper en zout.

  4. Halveer 2 sneden tramezzinibrood in de lengte en bak goudbruin in gezouten boter. Laat uitlekken op keukenpapier.

  5. Kook de eieren 8 min hard. Laat afkoelen en pel. Prak fijn met een vork. Roer de garnalen erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.

  6. Beleg de toastjes met grijze garnaal en ei en serveer op de rand van elk bord soep. Werk af met waterkers en zwarte peper.