Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Mix de witte wijnazijn, arachideolie en mosterd samen tot een dressing.
-
Hak de noten grof.
-
Leg 2 plakjes paardenfilet half op elkaar. Schik er een toefje sla op. Strooi er wat noten over.
-
Rol voorzichtig en strak op tot een mooie cilinder. Snij de zijkanten recht.
-
Snij de cilinders middendoor en zet 5 stukken recht op het bord.
-
Strooi de notenmix errond. Werk af met de mosterddressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven