Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet het sap van de artisjokharten en palmharten weg. Snij beide in kleine stukken.
-
Blancheer de broccoliroosjes kort en spoel onder koud water om mooi groen te blijven.
-
Maak een vinaigrette met het sap van de limoen en 4 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Meng de sla met de courgetterauwkost, broccoli, maïskolven, artisjokharten en palmharten.
-
Werk af met de zaden en de vinaigrette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven