Siroop voor spiced maple bourbon fizz
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de gember en dep droog. Snij in schijfjes, met schil.
-
Schraap met een dunschiller schil van een appelsien.
-
Breng het water aan de kook met de siroop, kaneelstok, kardemom, steranijs, gember en sinaasappelschil.
-
Laat 15 min sudderen op laag vuur zonder deksel.
-
Laat afkoelen.
-
Zeef, giet in een flesje en decoreer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven