Allergenen

Gluten , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Verwijder het vel van de kippenbillen en pluk het vlees van het bot.

  3. Meng het kippenvlees met ½ van de tomatensaus en kruid met de kippenkruiden.

  4. Bekleed een ovenplaat met bakpapier. Verdeel het kippenvlees over 2 wraps en leg ze op de ovenplaat.

  5. Strooi er mozzarella over en dek toe met een tweede wrap.

  6. Bak 8 à 10 min in de voorverwarmde oven.

  7. Halveer de kerstomaat, snij de olijven in ringen.

  8. Schil de wortel en snij er 4 staafjes van.

  9. Maak een smiley van de wrap. Maak ogen van olijven, wenkbrauwen van wortel, een neus van kerstomaat, een mond met de overige tomatensaus, oren met blaadjes basilicum en haren van fijnproeverssla.