Spaghetti aglio e olio
 
                    
                    
                Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Breng goed gezouten water aan de kook. 
- 
                    
                    Pel de look en snipper in hele fijne plakjes. 
- 
                    
                    Verwijder de steel en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn. 
- 
                    
                    Snipper de peterselie fijn. 
- 
                    
                    Voeg de pasta toe aan het kokend water en kook al dente. 
- 
                    
                    Verhit de olie in een pan en voeg de look toe. Laat op een zacht tot matig vuur pruttelen; de look mag niet kleuren. 
- 
                    
                    Roer de chilipeper erdoor. 
- 
                    
                    Blus met 1 pollepel pastawater en laat even doorkoken. 
- 
                    
                    Schep de pasta rechtstreeks uit het pastawater bij de lookolie en roer goed om. Voeg wat extra pastawater toe om het wat smeuïger te maken. 
- 
                    
                    Laat de pasta nog 1 min wentelen in de olie en roer de peterselie erdoor. 
- 
                    
                    Schep op een bord en werk af met een snuifje pilipili. 
- 
                    
                    Serveer met ciabatta. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                