Spaghetti aglio e olio

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng goed gezouten water aan de kook.
-
Pel de look en snipper in hele fijne plakjes.
-
Verwijder de steel en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Voeg de pasta toe aan het kokend water en kook al dente.
-
Verhit de olie in een pan en voeg de look toe. Laat op een zacht tot matig vuur pruttelen; de look mag niet kleuren.
-
Roer de chilipeper erdoor.
-
Blus met 1 pollepel pastawater en laat even doorkoken.
-
Schep de pasta rechtstreeks uit het pastawater bij de lookolie en roer goed om. Voeg wat extra pastawater toe om het wat smeuïger te maken.
-
Laat de pasta nog 1 min wentelen in de olie en roer de peterselie erdoor.
-
Schep op een bord en werk af met een snuifje pilipili.
-
Serveer met ciabatta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten