Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta gaar in licht gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en spoel koud.
-
Roer de sweet pepper tapenade, zure room en 2 el olijfolie erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika en snij in fijne schijfjes.
-
Halveer de komkommer en snij in plakjes.
-
Snij de kerstomaten in 4.
-
Serveer de spirelli in een bowl.
-
Verdeel de garnituren erover: puntpaprika, wortel, kerstomaat, hamblokjes, komkommer en mini mozzarellabolletjes. Versier met rucola en wat basilicum. Kruid met zwarte peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders