Stracciatellasoep met spinazieslierten en pasta

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 4.0 bolletjes diepvriesspinazie met room
Ontdooi de bolletjes spinazie.
-
Ingrediënten: 4.0 grote sjalotten
Pel de sjalotten en de look, snipper alles fijn. Stoof alles glazig in hete boter.
-
Ingrediënten: 2.0 l groentebouillon 1.0 kruidentuiltjes 200.0 g Boni korte pasta
Bevochtig met de bouillon en voeg het kruidentuiltje toe. Laat ± 10 min zachtjes sudderen. Voeg de pasta toe en gaar 9 min in de soep.
-
Verwijder het kruidentuiltje. Voeg de spinazie toe aan de soep.
-
Ingrediënten: 2.0 Spar eieren 4.0 el geraspte Parmezaanse kaas
Klop 2 eieren los met de geraspte Parmezaanse kaas. Voeg het eiermengsel toe aan de soep en roer goed door.
-
Ingrediënten: 1.0 citroenen
Kruid de soep met peper en zout. Werk af met de zeste van de citroen en enkele druppels citroensap. De soep serveer je geschift.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven