Stracciatellasoep met spinazieslierten en pasta

f9bfb34fdb63083764db0dcc0daec81938f70470d2779f7b46b573b396b6b863.jpg

Allergenen

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 4.0 bolletjes diepvriesspinazie met room

    Ontdooi de bolletjes spinazie.

  2. Ingrediënten: 4.0 grote sjalotten

    Pel de sjalotten en de look, snipper alles fijn. Stoof alles glazig in hete boter.

  3. Ingrediënten: 2.0 l groentebouillon 1.0 kruidentuiltjes 200.0 g Boni korte pasta

    Bevochtig met de bouillon en voeg het kruidentuiltje toe. Laat ± 10 min zachtjes sudderen. Voeg de pasta toe en gaar 9 min in de soep.

  4. Verwijder het kruidentuiltje. Voeg de spinazie toe aan de soep.

  5. Ingrediënten: 2.0 Spar eieren 4.0 el geraspte Parmezaanse kaas

    Klop 2 eieren los met de geraspte Parmezaanse kaas. Voeg het eiermengsel toe aan de soep en roer goed door.

  6. Ingrediënten: 1.0 citroenen

    Kruid de soep met peper en zout. Werk af met de zeste van de citroen en enkele druppels citroensap. De soep serveer je geschift.