Tartiflette met restjes kalkoen en garnituur

0101ebd6f7cf5c09ff4ca5dacbc10bb17753565afa5274f47fc5ab220ccd3993.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Leg het bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier.

  2. Prik een paar gaatjes met een vork in het bladerdeeg. Laat een rand vrij van 4 à 5 cm.

  3. Beleg het bladerdeeg met de restjes en veenbessenconfituur. Laat terug een rand vrij van 4 à 5 cm.

  4. Plooi de rand van het bladerdeeg over de vulling. Druk goed aan.

  5. Bestrijk de rand met losgeklopt ei en besprenkel met hennepzaadjes.

  6. Verdeel de Parmezaanse kaas over de vulling en besprenkel met olijfolie.

  7. Kruid de tartiflette met peper en zout.

  8. Bak in de oven op 200°C in ± 25 min.

  9. Serveer warm of koud.