Tellines sautées à la persillade (gesauteerde schelpjes met peterselie)

Gluten , Weekdieren , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en snipper fijn. Snipper 1/2 plant bladpeterselie fijn.
-
Mix de look met de peterselie, 20 ml citroensap en 80 ml olijfolie / 4 tenen look tot een fijne pesto.
-
Was de schelpjes een aantal keer in vers koud water. Roer telkens goed om. Laat uitlekken.
-
Snij het stokbrood in schuine stukjes van 1 cm breed. Besprenkel met olijfolie en bak 7 min in de oven op 200°C tot goudbruine toastjes. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit de pesto in een ruime pan op een hevig vuur. Voeg de schelpjes toe en laat 2 à 3 min garen onder deksel.
-
Roer om en haal van het vuur als alle schelpjes geopend zijn.
-
Serveer met het geroosterd brood en werk af met wat bladpeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven