Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade: Verwarm de olie in een pan en bak hierin zachtjes de sjalotsnippers, look en gember. Voeg de sojasaus, suiker, limoensap en verkruimelde chilipeper toe. Breng op smaak met peper en zout.
-
Verhit een grillpan, bestrijk het vlees met olie en gril aan beide zijden.
-
Haal het vlees uit de pan en bestrijk het met de marinade. Leg het in een kom en overgiet met de rest van de marinade. Laat een half uur rusten in de koelkast.
-
Snij de komkommer overlangs middendoor en verwijder de zaadjes. Snij hem in maantjes.
-
Snij de tomaten in partjes, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Snij de Chinese kool in flinterdunne reepjes.
-
Schep de groenten en verse kruiden door elkaar en verdeel over de borden.
-
Laat het vlees op kamertemperatuur komen en snij in dunne plakjes. Schik het naast de salade en besprenkel de salade met de rest van de marinade. Werk af met sesamzaadjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven