Tostada’s met srirachamayo, roze garnalen en mango

abec8b4a46fe5a5c96aea57c02a63afc1d284276666c0b128bc823d617f7fc7c.jpg

Allergenen

Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Boter

    Ingrediënten: 400.0 g Spar roze jumbo garnalen 1.0 plantjes munt 3.0 Boni bio limoenen

    Rasp de schil van de limoenen en meng met wat olijfolie. Snij enkele blaadjes munt fijn en schep samen met de garnalen door de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. Ingrediënten: 0.5 ijsbergsla's 2.0 lente-uitjes 1.0 rode chilipepers

    Snij de lente-uitjes en chilipeper in fijne ringetjes. Snij de sla in reepjes.

  3. Ingrediënten: 8.0 soft gorditas

    Bak de gordita’s krokant goudbruin aan beide zijden in een laagje olie en laat uitlekken op keukenpapier.

  4. Ingrediënten: 1.0 verpakking Spar mangoblokjes gerookt paprikapoeder

    Bestrooi de mangoblokjes met gerookt paprikapoeder.

  5. Ingrediënten: Boni mayonaise sriracha

    Breng de mayonaise op smaak met sriracha en verdeel met de ijsbergsla over de tostada’s.

  6. Ingrediënten: 1.0 verpakking Spar ananasblokjes plantjes koriander

    Schik de garnalen, mango- en ananasblokjes erop en werk af met koriander.