Tostada’s met srirachamayo, roze garnalen en mango

Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Boter
Ingrediënten: 400.0 g Spar roze jumbo garnalen 1.0 plantjes munt 3.0 Boni bio limoenen
Rasp de schil van de limoenen en meng met wat olijfolie. Snij enkele blaadjes munt fijn en schep samen met de garnalen door de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Ingrediënten: 0.5 ijsbergsla's 2.0 lente-uitjes 1.0 rode chilipepers
Snij de lente-uitjes en chilipeper in fijne ringetjes. Snij de sla in reepjes.
-
Ingrediënten: 8.0 soft gorditas
Bak de gordita’s krokant goudbruin aan beide zijden in een laagje olie en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Ingrediënten: 1.0 verpakking Spar mangoblokjes gerookt paprikapoeder
Bestrooi de mangoblokjes met gerookt paprikapoeder.
-
Ingrediënten: Boni mayonaise sriracha
Breng de mayonaise op smaak met sriracha en verdeel met de ijsbergsla over de tostada’s.
-
Ingrediënten: 1.0 verpakking Spar ananasblokjes plantjes koriander
Schik de garnalen, mango- en ananasblokjes erop en werk af met koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven