Tostada’s met srirachamayo, roze garnalen en mango

Allergenen
Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Boter
-
Rasp de schil van de limoenen en meng met wat olijfolie. Snij enkele blaadjes munt fijn en schep samen met de garnalen door de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de lente-uitjes en chilipeper in fijne ringetjes. Snij de sla in reepjes.
-
Bak de gordita’s krokant goudbruin aan beide zijden in een laagje olie en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Bestrooi de mangoblokjes met gerookt paprikapoeder.
-
Breng de mayonaise op smaak met sriracha en verdeel met de ijsbergsla over de tostada’s.
-
Schik de garnalen, mango- en ananasblokjes erop en werk af met koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten