Trifle met Griekse yoghurt, mango, banaan, vanillepudding, advocaat en madeleines PT1H 4 porties 700 ml Boni Selection Griekse yoghurt 2 verpakkingen Boni Selection madeleines blaadje vers munt 2 bananen 3 passievruchten 4 el bloemsuiker 2 mango's 250 ml vanillepudding advocaat

Trifle met Griekse yoghurt, mango, banaan, vanillepudding, advocaat en madeleines

f3237844c8b562dfb2f4378e33b493dfc42fd76f9d59a08a919cc3189d2f1996.jpg

Allergenen

Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de bloemsuiker onder de Griekse yoghurt.

  2. Schil de mango en snij in reepjes.

  3. Verwijder de schil van de banaan en snij in schijfjes.

  4. Vul het glas in lagen met de ingrediënten. Begin met vanillepudding, yoghurt, madeleines, banaan, mango en advocaat.

  5. Eindig met een laag yoghurt en werk af met wat reepjes mango en het sap van de passievruchten.

  6. Versier met wat muntblaadjes.

  7. Plaats minstens 30 min in de koelkast alvorens te serveren.