Turkse broodjes met spruitjes en smeuïge feta

31a9e723748bb80159531060862f69b5944024955ed47d3dd8fb4beca12b7415.jpg

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de spruiten en de prei. Halveer de spruitjes en snij het wit van de prei in 2 cm schuine stukken.

  2. Pel de ui en snij in partjes.

  3. Verwarm de oven voor op 200°C.

  4. Schik de groenten in 1 laag in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met gerookt paprikapoeder, zout en pilipili. Zet 20 min in de voorverwarmde oven.

  5. Schep door elkaar. Verdeel er takjes tijm en verbrokkel er feta over en zet nog 20 min in de oven tot de spruiten gaar zijn en licht beginnen te kleuren.

  6. Schep door elkaar en breng verder op smaak met citroensap, fleur de sel en pilipili.

  7. Verwarm de broodjes en vul ze. Werk af met een lepel Griekse yoghurt en serveer.