Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de rozijntjes in de rum.
-
Bereid de pudding zoals aangegeven op de verpakking.
-
Verdeel de pudding over de glaasjes. Leg de geweekte rozijntjes erop. Laat afkoelen.
-
Verhit 100 g suiker met 2 el water op het vuur. Laat kleuren tot je een blonde karamel krijgt. Neem van het vuur. Blus de karamel met de rum van de rozijntjes.
-
Giet voorzichtig een laagje karamel bovenop de pudding en laat een nacht rusten in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven