Velouté van asperges
PT30M
4 porties
1 sjalot
1 ui
500 g aspergepunten
1 blokje kippenbouillon
200 ml room
Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de asperges en breek in stukken.
-
Pel de ui en sjalotten en snij in grove stukken. Doe samen met de asperges in de soepmaker.
-
Giet er ½ l water bij en voeg het bouillonblokje toe.
-
Zet de soepmaker aan en laat 23 min garen.
-
Giet de room erbij en meng kort.
-
Giet de soep in het bord en werk af met wat gemalen peper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven