Verlorenbroodpudding
Kookgerei
Ovenschaal rechthoekig (2)
Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 160°C (hete lucht).
-
Scheur de pistolets of het oud brood in fijne stukjes en leg in de kleinste ovenschotel.
-
Klop de eieren, volle room, melk, suiker en het vanille-extract los. Giet over het brood. Bestrooi met de kandijsuiker.
-
Breng wat water aan de kook en giet het water in de grootste ovenschotel.
-
Zet de kleine ovenschotel in het water (au bain-marie).
-
Zet voorzichtig in de oven en laat 50 min garen.
-
Serveer warm of koud. Eventueel met een bolletje vanille-ijs erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders