Vis en krabtaco's PT1H 4 porties 3 eetlepels sinaasappelsap 1 fijngesnipperde witte ui 1 blik blik krab 2 avocado’s 4 eetlepels Spar olijfolie 1 sap van limoen salsa zure room 1 kl Boni Selection oregano 1 ijsbergsla 1 groene chilipeper 1 fijngesneden lenteuitjes 1 bosje verse koriander 600 g roodbaarsfilet 8 tortillawraps 2 teentjes knoflook
Allergenen

Schaaldieren , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de marinade-ingrediënten en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Bestrijk een schaal met de helft van het mengsel, leg er de vis op en bestrijk deze met de rest. Dek de schaal af en plaats 30 minuten in de koelkast. Draai de vis daarna om en plaats nog 30 minuten in de koelkast.

  2. Pel de avocado en snij het vruchtvlees in stukken. Snij de chili overlangs open en verwijder de zaadjes en steelaanzet. Doe dit samen met de rest van de guacamole-ingrediënten in de blender en mix. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout.

  3. Bak de vis met de marinade die er aanhangt 3 à 5 minuten op elke kant in een hete pan. Snij de gebakken vis in stukken.

  4. Verwarm de bloemtortilla’s in de oven.

  5. Verdeel voor het serveren de ijsbergsla over de onderkant van de tortilla’s. Leg de vis erop, lepel er wat salsa en zure room over, bestrooi met krabvlees, vouw de zijkanten naar binnen en rol strak op.

  6. Serveer met de guacamole.