Volkorenpasta met koolrabi, salie en pancetta
PT1H
4 porties
blaadje verse salie
800 g koolrabi
200 g Spar pancetta
Spar boter
250 g mascarpone
400 g volkoren penne
Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de pancetta en salieblaadjes in fijne reepjes.
-
Schil de koolrabi en snij in blokjes. Stoof ze in boter en voeg de reepjes pancetta en salie toe. Schep de mascarpone erdoor en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet ze af en schep door de romige koolrabi.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven