Witlofbloemkoolsoep met chorizo crumble in paprikaolie
                    
                    
                noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
 - Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 - Vlees
 
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Pel de ui en snij fijn.
 - 
                    
                    
Snij de stronken witlof in grove stukken.
 - 
                    
                    
Stoof het witlof en de ui kort aan in 1 el olijfolie.
 - 
                    
                    
Voeg de bloemkoolroosjes en de bouillon toe. Breng aan de kook en laat ± 20 min zachtjes koken tot de bloemkool gaar is.
 - 
                    
                    
Mix de soep met een staafmixer en kruid met peper en zout.
 - 
                    
                    
Snij de chorizo in fijne reepjes en bak kort aan in 2 el olijfolie samen met de zaden, de pitten, de noten en het paprikapoeder.
 - 
                    
                    
Werk de soep af met de gebakken chorizocrumble.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders