Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 175°C.
-
Meng de bloem met het natriumbicarbonaat, het kaneelpoeder en het zout.
-
Meng in een andere kom de rozijnen met de gehakte walnoten, de geraspte wortel en de olie.
-
Klop de eieren en de suiker met de mixer tot alle suiker opgelost is.
-
Voeg al kloppend de bloem erbij. Voeg als laatste het wortelmengsel toe en roer goed door elkaar tot een homogeen deeg.
-
Boter de bakvorm in en bestrooi met bloem. Doe het deeg in de bakvorm en bak minimum 40 minuten. Check of de cake uitgebakken is.
-
Haal de cake uit de oven en de bakvorm en laat op een rooster afkoelen.
-
Meng de platte kaas met het water en de bloemsuiker tot je een glazuur bekomt.
-
Smeer de plattekaasglazuur op de afgekoelde wortelcake en strijk glad.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven