Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Steek de klokhuizen met behulp van een appelboor uit de appels. Je kan ze naar keuze al dan niet schillen. Snij ze in fijne plakjes of partjes. Snij ook de peren in fijne plakjes.
-
Bedek een ovenplaat met neteldoek. Haal de plakjes appel en peer door citroensap, aangelengd met water. Schik ze naast elkaar op de neteldoek. Zet de ovenplaat in de oven.
-
Verwarm de oven op 50°C hete lucht. Laat afhankelijk van de dikte van de schijfjes in 3 à 4 uur drogen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven