Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Aubergine
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergines in dunne plakken en bestrooi met wat zout zodat het vocht eruit trekt.
-
Spoel de rucola en zwier goed droog. Verdeel de rucola over de verschillende borden.
-
Snij de trostomaatjes in 2 en verdeel over de rucola. Pluk de verschillende kruiden en snij fijn.
-
Pel de rode ui en snij in ringen. Bak ze kort aan in een grillpan met wat olie. Haal uit de pan en laat uitlekken. Schik in de borden.
-
Spoel de aubergines af en dep goed droog met keukenpapier. Kruid de aubergineplakjes met Provençaalse kruiden. Gril de aubergines aan beide zijden in een grillpan met olijfolie. Schik ze op de rucolatomatensalade.
-
Snij de kipfilet in lange repen en kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden. Verwarm de grillpan met wat olijfolie en gril de kipfilets aan beide zijden.
-
Verdeel de gegrilde kip op de auberginesalade. Werk af met fijngesnipperde verse kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven