Melocakes van patissier Stephan Destrooper

Melocakes van patissier Stephan Destrooper

Bij Spar vind je overheerlijke melocakes van ‘Choc you!’. Ze zijn van de hand van patissier Stephan Destrooper. Die bereidt ze ambachtelijk, van bodem tot vulling en chocoladelaagje. Dat moet je proeven!

De bodem van melocakes

Een verrukkelijke bodem voor hemelse melocakes

De bodem is een boterkoekje met pralinevulling omwikkeld met chocolade. Het laagje chocolade zorgt ervoor dat het koekje krokant blijft.

De vulling van melocakes

Een ongezien lekkere melocake-vulling

Italiaanse meringue, gemaakt door suikersiroop, wordt toegevoegd aan eiwit dat reeds aan het opkloppen is. Gelatine zorgt voor extra stevigheid en vanille geeft de gewenste smaak.

Het chocoladelaagje van een melocake

Een perfect chocoladelaagje voor de perfecte melocake

De melocakes worden ondergedompeld in getempereerde chocolade. Zo krijgen ze een mooi glanzend chocoladelaagje.

Verschillende smaken

Welke smaak kies jij: fondant, melk of wit?

De melocakes zitten verpakt per 4 in een doosje en komen in drie verschillende smaken: fondant, melkchocolade en witte chocolade. Je vindt ze in de bakkerijafdeling van je Spar-winkel!