Aardbeien cheesecake shooters

Aardbeien cheesecake shooters

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Plet de suikervrije koekjes met een vork of in de blender. Meng met de honing. Leg op de bodem van elk glas een laagje van 2 cm.

  2. Klop de plattekaas luchtig op.

  3. Klop de kokosmelk op zoals slagroom en meng voorzichtig door de plattekaas. Doe het mengsel in een spuitzak en bewaar eventjes in de ijskast.

  4. Snij een paar aardbeien in schijfjes om de zijkanten van het glas te bekleden.

  5. Hou een paar aardbeien over voor de versiering aan het einde.

  6. Mix de overige aardbeien en zeef de pitjes eruit.

  7. Haal het kaaskokosmengsel uit de ijskast en spuit 3 à 4 cm in het glas.

  8. Versier de bovenkant met aardbeiencoulis en leg er een paar stukjes aardbei bovenop.

  9. Werk af met een takje munt.