Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Guacamole: meng het vruchtvlees van de rijpe avocado’s met het sap van de limoen, het fijngesneden lente-uitje, 1 teentje look en wat olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. Tomatensalsa: snij de tomaten in blokjes. Pel de sjalot en snipper fijn. Meng de tomatenblokjes met de sjalot, verse koriander en 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. Snij de ui, paprika en 1 teentje look fijn en stoof aan in wat olijfolie.

  4. Voeg het gehakt toe en bak alles gaar. Kruid met paprikapoeder, cayennepeper, peper en zout.

  5. Verdeel de zak tortilla’s over een vuurvaste schotel.

  6. Leg het gebakken gehakt in het midden van de nachoschotel.

  7. Rasp de cheddar grof over het gehakt.

  8. Verwarm de nachoschotel in de oven op 180°C, tot de kaas gaat smelten.

  9. Serveer de nachoschotel met de guacamole, tomatensalsa en zure room.