Amerikaanse nachoschotel
 
                    
                    
                Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Guacamole: meng het vruchtvlees van de rijpe avocado’s met het sap van de limoen, het fijngesneden lente-uitje, 1 teentje look en wat olijfolie. Kruid met peper en zout. 
- 
                    
                    Tomatensalsa: snij de tomaten in blokjes. Pel de sjalot en snipper fijn. Meng de tomatenblokjes met de sjalot, verse koriander en 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout. 
- 
                    
                    Snij de ui, paprika en 1 teentje look fijn en stoof aan in wat olijfolie. 
- 
                    
                    Voeg het gehakt toe en bak alles gaar. Kruid met paprikapoeder, cayennepeper, peper en zout. 
- 
                    
                    Verdeel de zak tortilla’s over een vuurvaste schotel. 
- 
                    
                    Leg het gebakken gehakt in het midden van de nachoschotel. 
- 
                    
                    Rasp de cheddar grof over het gehakt. 
- 
                    
                    Verwarm de nachoschotel in de oven op 180°C, tot de kaas gaat smelten. 
- 
                    
                    Serveer de nachoschotel met de guacamole, tomatensalsa en zure room. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                