Appeltaart-ontbijtkoekjes

Appeltaart-ontbijtkoekjes

Allergenen

Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de appel en snij in kleine blokjes.

  2. Verwarm de ahornsiroop met het water en de speculaaskruiden. Laat hierin de appelstukjes ± 8 min garen op een zacht vuurtje.

  3. Meng de haverbloem, de havervlokken, het bakpoeder, het bicarbonaat en het zout in een kom.

  4. Klop het ei los met vanille-extract, honing en maïsolie.

  5. Voeg het natte mengsel bij de droge ingrediënten en meng tot een koekjesbeslag.

  6. Spatel de appeltjes onder het beslag.

  7. Leg het bakpapier op de bakplaat.

  8. Verwarm de oven voor op 180°C.

  9. Schep met een ijsschep bolletjes deeg op het bakpapier.

  10. Maak de vingers nat met een beetje water en druk de bolletjes deeg plat tot een koekje.

  11. Bak de koekjes 12 à 14 min in de voorverwarmde oven.

  12. Laat de koekjes afkoelen op een rooster.