Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kneed de gezeefde bloem met de gist, de olijfolie, ½ koffielepel zout en 125 ml lauw water tot een soepel deeg.
Laat het deeg afgedekt 45 minuten rijzen.
Druk het deeg plat en rol het uit tot een rechthoekige lap van ½ cm dik.
Snij het deeg in repen van 1 cm.
Leg ze op een bakplaat met bakpapier en laat nog 15 minuten rijzen.
Verwarm de oven voor op 220°C.
Bestrijk de broodstengels met een losgeklopt ei en bestrooi met grof zeezout en gedroogde tijm.
Bak de broodstengels 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven