Cannelloni met prei en zalm

fafdc4c71a98ca67800def500fe24a53cce5d76c7900419a67be60a1499e9a6f.jpg

Allergenen

Vis, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de prei en snij de stengels in 2.

  2. Stoof de prei gaar in wat water en boter. Kruid met peper en zout.

  3. Laat 2 el boter smelten in een pan en bak de bloem kort aan in de boter.

  4. Voeg de melk beetje bij beetje toe en bind tot een mooie gladde saus.

  5. Meng de kruidenkaas onder de witte saus en kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  6. Snij de rauwe en gerookte zalm in repen.

  7. Verdeel de prei en de 2 soorten zalm over de 4 vellen verse pasta.

  8. Rol de pasta op tot cannelloni.

  9. Verdeel een paar el witte saus over de ovenschotel.

  10. Leg de cannelloni in de ovenschotel.

  11. Verdeel de rest van de saus over de cannelloni.

  12. Besprenkel met wat olijfolie.

  13. Bak op 190°C ± 30 min.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit