Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pijnboompitten goudgeel in een droge pan. Laat afkoelen op een bordje.
-
Wrijf gekoelde borden in met citroensap.
-
Schik het vlees erop en laat de plakjes elkaar iets overlappen.
-
Verdeel de rucola erover, besprenkel met olijfolie en een kneepje citroensap.
-
Kruid met peper van de molen en fleur de sel.
-
Bestrooi met pijnboompitten en werk af met parmezaankrullen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders