Coeur de boeuf gevuld met grijze garnaal, zeekraal, aardappel en ei

1b9abea09e2312710db31afa78448a359099a2f95a6a0e078d150c9043fe1a30.jpg

Allergenen

Schaaldieren en Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de aardappelen gaar in de schil, giet af en laat afkoelen.

  2. Spoel de zeekraal en blancheer 1 min in kokend water, laat uitlekken.

  3. Kook de eieren in 7 min hard, laat afkoelen in koud water.

  4. Snij het kapje van de tomaten en hol ze uit. Bestrooi de binnenkant met peper en zout en laat ze omgekeerd uitlekken.

  5. Pel de aardappelen en snij ze in kleine blokjes.

  6. Pel de eieren en plet ze met een vork. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  7. Snij eventuele lange takjes zeekraal in stukjes.

  8. Schep de zeekraal, garnalen en ei door de aardappelblokjes. Druppel er wat olijfolie over en breng op smaak met zwarte peper en zeezout.

  9. Vul de tomaten en plaats de hoedjes erop.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit