Courgette – hammuffins

20b57200f9dd39430c107977980f056dd0047c0a86de22273606ed26fd06210c.jpg

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Leg de papieren vormpjes in het muffinbakblik.

  3. Rasp de courgette en druk het overtollige vocht er met keukenpapier uit.

  4. Zeef de bloem boven een kom en voeg het bakpoeder, een mespuntje zout en Italiaanse kruiden toe.

  5. Klop de eieren los met de karnemelk en meng de zonnebloemolie erdoor. Maak een kuiltje in de bloem en schenk het eimengsel erin. Bestrooi met de geraspte courgette en hamreepjes. Roer voorzichtig tot alles goed gemengd is.

  6. Schep het beslag in de vormpjes en bak goudbruin en gaar in 25 minuten.

  7. Laat iets afkoelen, bestrooi met parmezaan en serveer lauwwarm.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit