Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week 8 bamboe satéstokjes minstens 15 minuten in koud water.
-
Snij de courgette overlangs in vier en vervolgens in stukken van 3 cm.
-
Snij de artisjokharten in 4.
-
Maak de satés. Schuif eerst een stukje courgette, dan een stukje artisjok op de stokjes en zo verder.
-
Snij het chilipepertje, de bieslook en peterselie fijn. Meng de olijfolie met de kruiden.
-
Bestrijk de satés met het kruidenmengsel.
-
Bak de satés op de barbecue.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven