Druivenconfituur

a1347e79bc904d694db77a60c8f6bee8cfcd17e9c945323cc0fddd4786840fde.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rits de druiven los van hun steeltje en spoel ze. Doe ze samen met het glas Moscato in een ruime pan. Voeg limoensap en verse kruiden toe en breng aan de kook.

  2. Draai het vuur uit als de druiven open beginnen te barsten. Laat even rusten.

  3. Draai de druiven door een roerzeef en weeg de vloeibare pulp. Je zou 1,5 liter moeten overhouden.

  4. Doe het sap in een pan. Roer de honing erdoor en verwarm. Voeg de zakjes Pec Plus er beetje bij beetje aan toe onder voortdurend roeren.

  5. Roer de suiker erdoor als het geheel begint te koken. Laat 1 minuut goed doorkoken.

  6. Giet in propere potjes. Draai het deksel onmiddellijk dicht, draai de potjes om op de natte handdoek en laat afkoelen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit