Eieren , Vis , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de olijfolie met de worcestersaus en marineer het vlees 1 u in dit mengsel.
-
Masalaboter: Pel de ui en het teentje look. Snipper de ui en look fijn en bak zacht en glazig zonder te laten kleuren in een scheut olijfolie.
-
Voeg het kerriepoeder toe en roerbak een paar min.
-
Doe het gebakken uimengsel met de rest van de ingrediënten behalve de boter in het hakmolentje en meng tot een grove pasta.
-
Voeg de boter toe en laat nogmaals draaien. Breng verder op smaak indien nodig.
-
Rol de masalaboter in plasticfolie of bakpapier tot een worstje en verpak nog eens strak in aluminiumfolie.
-
Leg in de koelkast en laat opstijven.
-
Kruid het vlees met peper en zout en leg het boven hete kolen op de barbecue.
-
Rooster het vlees naar wens, 8 à 12 min aan elke kant.
-
Haal het vlees van het vuur en laat 10 min rusten onder aluminiumfolie.
-
Snij het vlees in schuine stukken en leg een plakje masalaboter op elk stuk vlees.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven