Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de kabeljauwfilet in 3 cm brede stukken.

  2. Verwijder de zaadlijsten en steelaanzet van de paprika. Snij het vruchtvlees in stukjes. Pel de ui en de look en snipper beide fijn.

  3. Schil de wortels en snij in fijne plakjes. Schil de pastinaak, snij in 4 en vervolgens in kleine stukjes.

  4. Reinig de selder en prei. Snij de selder in boogjes en de prei in ringetjes. Snij de stelen van de venkel en de knol in stukjes. Hou het venkelgroen bij.

  5. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.

  6. Smelt een flinke klont boter in een ruime pan. Stoof hierin de look, selder, ui en paprika zacht in ongeveer 10 minuten. Kruid met peper en zout.

  7. Voeg wortel, venkel, aardappel en pastinaak toe. Roerbak even en overgiet met bouillon en melk. Breng aan de kook en laat de groenten gaar koken in 20 minuten.

  8. Voeg de stukken vis, de room en de worcestershiresaus toe. Laat ze in 5 minuten gaar koken.

  9. Breng de soep op smaak met citroensap, peper en zout.

  10. Werk af met plukjes verse dille en venkelgroen.