Schaaldieren , Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snipper fijn. Schil de wortel en de aardappel. Reinig de prei. Verwijder het kroontje van de tomaten. Snij alle groenten in stukjes.
-
Smelt een klontje boter in een kookpot. Stoof de groentjes aan.
-
Snij de forel in stukjes en hou een deeltje over voor de afwerking.
-
Voeg de forel toe aan de gestoofde groenten.
-
Giet de kippenbouillon erbij en zet een deksel op de kookpot. Laat 20 minuten koken.
-
Kruid met peper en een weinig zout (de forel is al redelijk zout).
-
Mix de soep.
-
Snipper de peterselie en bieslook fijn.
-
Giet de room bij de soep en meng, laat niet meer koken.
-
Verdeel de soep over de borden. Werk af met verse garnaaltjes, stukjes gerookte forel en fijngesnipperde bieslook en peterselie.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven