Frisse sprotsalade

d7534fbaa6dc929de37ba39e6ac3e4754632d579500cdb95d42cbb802619bad5.jpg

Allergenen

Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de radijsjes en snij ze in fijne plakjes.

  2. Reinig de boontjes en kook beetgaar in gezouten kokend water. Giet af en laat schrikken onder koud water. Laat uitlekken. Snij ze op gelijke grootte af en trek de boontjes in de lengte in twee.

  3. Snij de kerstomaatjes in twee. Pel de uien en snij in ringen.

  4. Spoel de peterselie en pluk peterselietoefjes.

  5. Schik een rij boontjes op het bord en leg daarop een rij radijsplakjes. Schik dan de bieslookstengels en hierop de sprotfilets. Werk de andere kant van de boontjes af met een rij halve kerstomaatjes.

  6. Versier met de peterselietoefjes, de uiringen en zeste van citroen. Besprenkel met wat olijfolie en kruid met peper en zout.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit