Gekoeld meloen-gembersoepje met scampi

48bbd3365be1adb86aa608ec9de2a3b2533b3afe98bc08b83febea7f2388e936.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Laat de scampi’s ontdooien.

  2. Snij de meloen doormidden en verwijder de pitjes. Schep het vruchtvlees in de blender.

  3. Voeg gember, limoensap, honing en een snuifje zout toe. Mix het geheel. Zet in de koelkast.

  4. Roer, vlak voor het serveren, de room erdoor.

  5. Bak de scampi’s in hete boter. Kruid met peper en zout. Steek de gebakken scampi’s op prikkertjes.

  6. Verdeel de soep over glaasjes. Werk af met een scampiprikkertje. Serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit